TOEPASSINGEN

Overal, eenvoudig en snel inzetbaar. 
Op uw congres, evenement of festival. 
Wij maken uw theater, workshopruimte of tribune.

TOEPASSINGEN

LAAT U INSPIREREN DOOR ONDERSTAANDE TOEPASSINGEN

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

PRESENTATIE ARENA

Het Ideeëntheater wordt veelvuldig ingezet voor presentaties. De spreker/ster staat in een theater. De mensen om hen heen, dichtbij en bijna aanraakbaar. Een ideale ambiance voor het laten landen van uw boodschap en in gesprek te gaan. U creëert uw eigen presentatie-arena waar dan ook. Vaak ook meerdere in één ruimte, waar u anders meerdere zalen nodig hebt. 

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

WORKSHOP THEATER

Het idee voor ons Ideeëntheater werd geboren om een amfitheater te maken waarin mensen met elkaar in gesprek kwamen. Net als in de oude Griekse amfitheaters. Inmiddels is door de vele ervaringen gebleken dat het Ideeëntheater in hoge mate bijdraagt aan interactiviteit. Het schept een sfeer, omgeving en ambiance waarin mensen als vanzelf in gesprek komen.

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

STREAMTHEATER

Door de Coronamaatregelen hebben wij het Ideeëntheater doorontwikkeld naar een streamtheater. Dezelfde setting maar dan volop gevuld met techniek waardoor bijeenkomsten online geheel interactief georganiseerd kunnen worden. Ook na de Coronatijd is dit waardevol om in te zetten. Als onderdeel van een live congresprogramma of als geheel online congres.

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

DEBAT ARENA

Het Ideeëntheater is uitermate geschikt als debat-arena. Het is daarvoor gemaakt. Het is al vele malen voor dit doel met groot succes ingezet. In no time creëert u een Lagerhuis, of een debat-arena in een andere vorm. Zet de debat arena in als onderdeel van een congres of voor een debatprogramma.

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

BEURS THEATER

Het Ideeeentheater heeft al op menig beurs gestaan voor het geen van beurspresentaties of een beursprogramma. Hebben wij eenmaal gestaan dan worden wij jaarlijks gevraagd met steeds meer theaters op beurzen. Tegen lage kosten en heel snel heeft u op uw beurs een presentatieruimte als onderdeel van de beurs. Dit is een grote toegveogde waarde. Zo staat onze Ideeëntheaters al jaren op Provada en als kooktheater op de gezondheidsbeurs.

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

TRIBUNE THEATER

Natuurlijk kan het Ideeëntheater ook als tribune neergezet worden. Omgeef uw veld met een mooie tribune. Vul het veld op met onze bijpassende Ideeëntheater-stoelen en er is een ware voorstellingsarena en een mum van tijd gebouwd. Het Ideeentheater heeft als tribune al gestaan bij een festival op de NDSM werf, als tribunen bij een koeienveiling en als tribune bij een korenfestival.

Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

FESTIVAL THEATER

Creëer op uw festival intieme theaters voor bijzondere optredens. Dat kan in muziekcentra en zeker ook in de buitenlucht. Op mooie groene plaatsen in parken, in bossen en op andere bijzondere plekken creëert u met het Ideeentheater bijzondere optreedlocaties voor muziek, toneel en andere kunstvormen. Met een stretchtent erboven zit uw publiek ook droog en verhoogt u de intimiteit. Wij hebben met deze toepassing een heel bijzonder ervaring opgedaan op het festival Wonderfeel. Het werkt echt.
Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

DE BESCHOUWBURG

Een bijzondere toepassing is de beschouwburg. Het is een beschouwing van maatschappelijke, persoonlijke en andere vraagstukken. Een beschouwing zonder pasklare antwoorden, maar met inzicht, uitwisseling en een luisterend oor waarmee men verder kan. Het roept op tot actie, bezinning en vervolgstappen. De socratische gespreksvorm wordt toegepast in een bijzondere setting van het Ideeëntheater met een binnen- en buitenring.
Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

AFSCHEIDS THEATER

Ons Ideeëntheater is al ingezet als afscheidstheater bij een uitvaart. Op een eigen gekozen locatie creëren wij een intieme omgeving waarin u op zeer bijzondere wijze in de open lucht een afscheidsviering kunt houden voor uw dierbare. Wij verzorgen niet allen het theater, maar ook de gehele audiovisuele ondersteuning en catering. U kunt zelf alle aandacht geven aan het afscheid. Wij verzorgen de rest voor een waardig en bijzonder ritueel.
Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

TROUW THEATER

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort een feestelijke locatie. Bij een meer, in een bos of op een andere mooie locatie zetten wij het Ideeentheater neer met het bruidspaar als strakend middelpunt voor de trouwplechtigheid. Uw familie, vrienden en kennissen zitten niet in rijen achter u, maar dichtbij om u heen. Dit verhoogt de betrokkenheid een ervaring voor het leven. Dat is ook de ervaring die wij hebben bij diverse huwelijksplechtigheden. De Bruisparen waren super-enthousiast. En ook de gasten.
Ideeëntheater mobiele studio online event
Z

SPORTARENA

Van uw sportveld maken wij een heuse sportarena. Om een streetveldje, een voetbalkooi, een tennisvel, een Padelkooi en zelfs om een beachvolleybalveld.
Heeft u een bijzondere sportgebeurtenis? Wilt u uw gasten een mooie arena aanbieden waar iedereen om de wedstrijd kan zitten. Dan zetten wij dat in 2 uur voor u neer, voor 400 personen. Kleiner kan ook natuurlijk, tot minarena’s aan toe.

WIJ MAKEN GRAAG VRIJBLIJVEND EEN 3D TEKENING OP MAAT

VRAAG EEN 3D TEKENING AAN

OFFERTE

Vraag een offerte aan. Ook maken wij graag vrijblijvend een 3D tekening op maat.

CONTACT

Bent u nieuwsgierig? Ziet u toepassingen? Bent u enthousiast? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

T: 06-40292493
E: info@ideeentheater.nl

OVER ONS

Het Ideeëntheater is een product van Sense Events. Naast het Ideeëntheater verhuren wij ook audiovisuele middelen, stretchtenten en diverse beursstands voor kleine beurzen. 

Verder organiseren wij congressen, feesten en evenementen.